Председателят на съдийската комисия Димо Момиров изгледа на живо от трибуните в Несебър двубоят между тима от Източната Б група и Литекс за Купата на България.

„Оранжевите” се класираха за полуфиналите на надпреварата след успех с 5:1. След срещата Димо Момиров отбеляза, че има какво да каже на главния съдия на мача - Ангел Ангелов.

„Несебър ме изненада приятно, и доколкото им стигнаха силите, се държаха много адекватно на терена. Теренът беше много лош според мен, но имаше доста чувствителна разлика в класите на двата отбора и победата на Литекс не полежи на съмнение”, каза шефът на родните съдии.

„Аз имам какво да му кажа за мача на Ангел Ангелов. Справи се добре, не оказа никакво влияние върху крайния резултат на мача. Сравнително добре като начало, но имам какво да му кажа после.”

„Оптимист съм за бъдещето на българското съдийство. Мисля, че ще се получат нещата. Мисля, че ще има подобрение за втория полусезон. Ще се чувствам по-спокоен, когато съдиите покажат, че се справят добре със задълженията си. Вярвам им, но ще съм по-спокоен когато започнат да работят по-добре”, завърши Димо Момиров.