Халфът на Левски Дарко Тасевски сподели в интервю за предаването „Гол линия”, че е в добра спортна форма, но категорично отрече, че причина за това е наскоро подписаният нов договор със „сините”.

Играчът смята, че му трябват още два дни, за да се възстанови от контузията му в кръста, която го мъчи и му попречи да играе в последната среща на Левски.

„В четвъртък заминавам за Амстердам, където ще играем срещу Холандия. Не отивам, за да се показвам, а защото ще играя за родината си. Просто искам да се забавлявам на терена. Срещу такива отбори няма какво да се изгуби”, продължи един от най-класните футболисти на лидера в А група Левски.

„В Левски притежаваме по двама добри на всеки пост. Ако аз отсъствам, винаги има кой да ме замени. Мисля, че печелим и играем добре, така че може да си изпълним задачите”, спомена още полузащитникът на Левски от София.

„В Холандия отиваме да играем, а пък каквото се получи. Ако не вярваме, че можем да направим нещо, по-добре да не пътуваме. Смятам, че съм във форма. Това трябва да го знае и националният селекционер, защото в Македония пишат за моите изяви в Левски. Единственото, което ме притеснява са контузиите, които ме тормозят от началото на сезона. Дано не ме извадят от верния ритъм”, завърши Тасевски интервюто си за „Гол линия”.