Кръг 29 ни предложи поредица от любопитни и резултатни мачове.

Янко Георгиев (9 т.)  от Септември заключи вратата си за трети пореден мач и общо пети за неговия отбор без допуснат гол в лигата. Освен това се отличи и с цели 6 спасявания. Заслуги за това впечатляващо постижени имат и титулярните защитници Васил Добрев и Елтън Дос Рейс, с по 6 точки.

След колебливите игри напоследък, капитанът на ЦСКА Божидар Чорбаджийски (17 т.) избухна с два гола и вдъхнови своите съотборници за разгрома с 5:1 срещу Верея.

Много силно представяне на халфовете в изминалия кръг - Боби Цонев (13 т.) от Берое гол и асистенция, Роланд Алберг (15 т.) от ЦСКА два гола и асистенция, Галин Иванов (13 т.)  продължава да впечатлява в плейофната фаза - гол и асистенция за Славия в Благоевград, капитанът на Черно Море Георги Илиев (9 т.) също беше на обичайното високо ниво.

В предни позиции неудържим продължава да бъде Клаудиу Кешеру, който въпреки че изпусна дузпа срещу Левски, се реабилитира с ювелирно попадение директно от корнер, което може да се окаже със "шампионски характер". Радослав Василев (13 т.) от Черно Море донесе победата за своя отбор, разпечатвайк два пъти вратата на "бистришките тигри". Ивайло Димитров (10 т.) също напомни за себе си и записа името на си на два пъти сред голмайсторите.  

Dream team кръг 29:

FPL Fantasy Manager