Докато всички сме вперили поглед в Световното първенство, българските клубни отбори сменят треньори, правят трансфери и трескаво се подготвят за новия сезон, който чука на вратата. Първият кръг е на 20 юли, само пет дни след финала на първенството в Русия, така че родните запалянковците няма да страдат от липса на качествен футбол.

Сега вече можеш не само да наблюдаваш събитията по родните терени, но реално да преживяваш в всяка ситуация чрез FPL Fanatasy Manager - официалният виртуален футболен мениджър за Първа Професионална Лига на България.

Някои от миналогодишните герои са пак на линия, а има и доста нови попълнения. Топ нападателите за сезон 2017/2018 Клаудиу Кешеру (206т.) и Фернандо Каранга (152т.) запазиха клубната си принадлежност и за новия сезон ще можеш да ги имаш в отбора си. Румънското острие на Лудогорец ще ти струва 1200, а "кариоката" 1300. Давид Яблонски беше най-резултатен защитник и футболист за своя Левски и логично през 2018/2019, ако искаш да го имаш в отбора си ще трябва да заделиш 750.

Играй FPL Fantasy Manager през сезон 2018/2019, следи реалните мачове от ППФЛ, печели награди и се забавлявай, защото наистина разбираш от футбол.

Официалните правила на играта може да намериш тук: https://fplfm.bg/help/rules/

Нашите страхотни награди тук: https://fplfm.bg/help/prizes/

Изгледай нашето видео с упътвания и съвети: https://fplfm.bg/help/tutorial/

Следвайте ни в Facebook: https://www.facebook.com/FPLFM/

И Instagram: https://www.instagram.com/fplfm/