Първенството продължава с пълна сила и ситуацията се заплита все повече и повече

Представяме на нашите читатели предложенията и прогнозите ни за предстоящия кръг 4.

Нападатели:

Мартин Камбуров (Берое) /FPLPrice: 900/ - неостаряващият Камбуров продължава на показва, че формата е временна, а класата вечна и е вкарал половината от головете за своя отбор от началото на сезона. Твърдо залагаме на ветерана в редиците на "заралии" в тракийското дерби срещу Ботев Пловдив. Той е реализирал във всеки от последните три мача между тези съперници.

Клаудиу Кешеру (Лудогорец) /FPLPrice: 1300/ - Очакваме голмайсторът на ППФЛ от миналия сезон (21 гола) да загатне за уменията си при гостуването на "орлите" в София срещу Витоша Бистрица. Лудогорец бележи средно по три гола в мачовете срещу Витоша.

Серджиу Буш (Левски) /FPLPrice: 1050/ - Въпреки че Станислав Костов е играчът във форма за "сините", смятаме че румънецът ще бъде сполучливо попълнение за кръг 4.

Камбуров: Тук беше разковничето, но ще се опитаме докрай

източник: Нова Броудкастинг Груп

Полузащитници:

Парвиз Умарбаев (Локомотив Пловдив) /FPLPrice: 600/ - След гръмката победа в Разград, "смърфовете" ще са окрилени при домакинството си срещу Верея, а таджикистанецът нееднократно е показвал класата си в средата на терена. Той има 2 гола в 4 мача срещу Верея.

Крис Гади (Септември София) /FPLPrice: 650/ - Французинът е в топ форма и реализира хеттрик при гостуването на Черно море във Варна, според нас ще продължи резултатността си и в мача срещу новака Ботев Враца.

Върджил Мисиджан (Лудогорец) /FPLPrice: 950/ - Очакваме холандското крило също да се върне на печелившия път, както Кешеру. Тандемът демострира страхотен синхрон през сезон 2017/2018.

Габриел Обертан (Левски) - Бившият играч на Манчестър Юнайтед и нов капитан на Левски е във форма и го препоръчваме.

Умарбаев: Отдавна не бях вкарвал, това е голът на живота ми

източник: Нова Броудкастинг Груп

Защитници и Вратари:

В ариергарда, с най-голям шанс за чиста мрежа, залагаме на грандовете Левски, ЦСКА и Лудогорец. ЦСКА не е губил от от Славия в последните 10 мача между двата софийски тима, като само три от тях са били с над 2.5 гола. Не препоръчваме дербито между Берое и Ботев , които обикновено обичат да си вкарват голове

Играй FPL Fantasy Manager!

СВАЛИ ИГРАТА СЕГА!

iOS: https://itunes.apple.com/bg/app/fpl-fantasy-manager/id1271361442?mt=8

Android: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.creatizmo.fplfm

Desktop: https://game.fplfm.bg/

Site: https://fplfm.bg/