Лудогорец е шампион! ЦСКА празнува 70 години! Двата отбора се изправят един срещу друг, но не препоръчваме играчи за твоя FPLFantasyTeam! Насочваме вниманието ви към баражите за оставане в групата и място в Европа. Отборите играт в първата фаза на разменено гостуване. Любимите ни мачове за кръг 33 са: Берое - Верея, Левски - Ботев, Черно Море - Септември и Витоша - Дунав

В нападението избираме Мартин Камбуров и Мартин Тошев

Мартин Камбуров игра едва 45 минути в последните 3 шампионатни мача на Берое, но е напълно възстановен и се очаква да започне като титуляр в дербито на Стара Загора. Той отбеляза 3 гола в последните 2 мача между двата отбора, а Верея е в поредица от 4 поредни загуби като гост, в които допусна цели 14 гола. Мартин Тошев на пръв поглед има много труден мач във Варна срещу Черно Море, но нападателят обича да играе срещу този съперник. Той отбеляза по 2 гола двата предходни мача срещу "моряците" за лигата, а Септември победи и в двете срещи.

Мартин Камбуров

източник: LAP.bg

В халфовата линия слагаме  Георги Илиев, Васил Шопов, Паулиньо и Стивън Петков. Дунав гостува на Витоша в баража за оставане в лигата и влиза в мача с поредица от 3 поредни победи без допуснат гол. Васил Шопов е човекът във форма в отобра, като отбеляза 3 гола в двата изиграни мача срещу Витоша. Паулиньо и Стивън Петков се изправят един срещу друг в предстоящия кръг. От една страна Левски е с едва 1 победа в последните 5 домакинства, но от друга отбеляза цели 8 гола в последните 3 мача за лигата / средно по над 2.5 гола /. Ботев е с третото най-добро нападение в Първа лига / 54 гола/ , Стивън Петков  е топ реализатор с 12 гола. Нападателя е с позиция "халф" във FPLFantasyManager и това му дава повече точки при отбелязан гол. Очакваме открит мач с много голове. Георги Илиев е последното ни предложение. Капитанът на Черно море е твърд титуляр за отбора си, изпълнява всички статични положение / по-голям шанс за асистенции/ и отбеляза и в двата мача срещу Септември през сезона до сега.

Стивън Петков

източник: LAP.bg

В защита - Берое и Дунав са фаворитите ни за най-много точки в защита. Педро Еуженио е задължителен избор в отбора ви! Етър и Пирин правят много резултатни мачове помежду си / 12 гола в последните 3 мача/ , поради което ви препоръчваме да избягвате защитници от тези отбори.

Успех на всички мениджъри!

Играй FPL Fantasy Manager!

СВАЛИ ИГРАТА СЕГА!

iOShttps://itunes.apple.com/…/fpl-fantasy-manager/id1271361442…
Androidhttps://play.google.com/store/apps/details…

УебБраузър: https://game.fplfm.bg/