Насочвайки се към кръг 3, основните въпроси, които задаваме са:

1/ Как ще стартира Левски с новия си треньор?

2/ Как да спрем Мауридес (два гола и асистенция в трите си мача)

3/ Ще се възстанови ли Лудогорец от три поредни мача без победа във всички турнири?

Паулиньо (FPLPrice 1100) е с контузия и вероятността да пропусне следващите два или три мача за Левски. 39,3 % от мениджърите трябва да мислят и по тази тема!

Стивън Петков (FPLPrice 800), Цветелин Чунчуков (FPLPrice 600) и Мауридес (FPLPrice 900) водят нападението ни този уикенд.

Стивън Петков отбеляза дебютния си гол за лигата през този сезон в изминалия уикенд и изглеждa ще е основния нападател за Ботев през тази кампания. Ботев Пловдив записа 9 поредни домакински победи над Етър, в които вкара средно по над 2 гола.

Славия стартира много силно първенството, показва добри игри в Европа и нападението им е доста ефективно. Ние се спираме на Цветелин Чунчуков, който записа 2 асистенции в кръг 2 и показва най-добрата си форма.

Мауридес запазва мястото си в състава ни. Въпреки, че има голям риск от ротация по време на мача поради привличането на новото попълнение Евандро, категорично залагаме на него. ЦСКА е с пет поредни победи срещу Дунав, в които вкара 11 гола и не допусна нито един!

Тиаго Родригес (FPLPrice 900) е човекът във форма за червените. Подобно на миналия сезон, португалецът стартира много силно и вкара 2 гола до момента във всички турнири.

Тодор Неделев (FPLPrice 1000), Галин Иванов (FPLPrice 750) и Георги Илиев (FPLPrice 600) запълват халфовата ни линия. Георги Илиев обича да играе срещу Септември и вкара 4 гола в последните си 4 мача срещу тях. Галин Иванов и Неделев изглеждат незаменими за отборите си, изпълняват всички статични положения и градят играта на отборите си!

ЦСКА определено е фаворитът за чиста мрежа. Червените не допуснаха гол в първите два мача и със сигурност ще искат да продължат серията. Чорбаджийски и Бодуров са вкарвали голове на Дунав и са добра опция. Черно Море, Славия и Лудогорец също са интересни опции за защитната линия в този кръг.

Играй FPL Fantasy Manager!

СВАЛИ ИГРАТА СЕГА!

iOS: https://itunes.apple.com/bg/app/fpl-fantasy-manager/id1271361442?mt=8

Android: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.creatizmo.fplfm

Desktop: https://game.fplfm.bg/

Site: https://fplfm.bg/