Предстоящият 22 кръг дава шанс за изкупление на Лудогорец, ЦСКА и Берое, които се представиха под очакванията и разочароваха феновете си. Те ще мият срама си съответно в двубоите срещу Ботев (Пловдив), Ботев (Враца) и Етър . Битката за титлата, като че ли все още не е решена, а гордиевият възел за последното място в топ 6 изглежда по-заплетен отвсякога. Възроденият Левски пък ще търси първата си победа под ръководството на Георги Дерменджиев в гостуването на Витоша.

Виктор Генев (Черно море, защитник, 500) - Защитникът е с основна заслуга за прогреса на "моряците" в последно време. От 6 мача с негово участие варненци записаха 5 победи и 5 "сухи" мрежи, а той успя дори да се разпише веднъж.

Мартин Минчев (Черно море, полузащитник, 510) - Юношеският национал е един от най-постоянните и ефективни играчи на варненци, като за 14 срещи реализира 2 гола и записа 7 асистенции, включително и при успеха на ЦСКА в последния кръг.

Марселиньо (Лудогорец, полузащитник, 960) - Бразилският плеймейкър е незаменим за шампионите, които са абсолютен доминант в двубоите срещу Ботев Пд в елита, особено в мачовете у дома, където имат 6 победи и 4 равенства без нито едно поражение. Бразилецът обича да бележи на "жълто-черните", като се е разписвал 4 пъти, включително и в последния двубой, който "орлите" спечелиха с 3:2 в Пловдив.

Али Соу (ЦСКА, нападател, 700) - Бъдещето на Соу при "червените" изглежда светло. Те откупиха правата му от Киево, а и новият наставник Любослав Пенев разчита на него като първи избор в атака, особено при неуредиците около Мауридес и слабата му форма. Гамбиецът вече се разписа на три пъти, а и реализира дебютния си гол именно срещу врачани.

Едвин Джеси (ЦСКА, полузащитник, 850) - Халфът е един от най-креативните и постоянни играчи на "армейците", като вече записа на сметката си 3 гола и 4 асистенции. Отбраната на Ботев (Враца) трудно ще се справи с набезите на бързото и технично крило на "червените", а и ЦСКА е в серия от 16 поредни домакински победи над врачани.

Флорент Боджадж (Етър, нападател 570) - Англичанинът се намира в отлична форма, като се разписа и в минали кръг при успеха над Дунав. Той има общо 4 гола и 4 асистенции, а и вече реализира веднъж през сезона срещу Берое.

Венцислав Василев (Етър, защитник, 500) - Той е един от най-опитните бранители в елита, а 7 от 8-те "сухи мрежи" на Етър бяха записани с негово участие. Защитникът има и 1 гол на сметката си за "виолетовите", които се намират в добра форма.

Александър Василев (Берое, полузащитник, 500) - Той е един от най-активните футболисти на заралии и се справя добре както в защита, така и в нападение. Постоянните му набези отляво често водят до опасност пред вратата на съперника, а и той вече успя да се разпише веднъж.

Асен Чандъров (Септември, полузащитник, 460) - Септември стартира ударно след зимната пауза, а именно той даде тон за успеха,след като асистира за единствения гол срещу Берое. Халфът е един от най-ценните играчи в селекцията на треньорския тандем Арангелов/Христов, защото има 3 гола и 7 асистенции, което означава, че е участвал пряко в над 50 процента от 19-те гола на отбора до момента.

Момчил Цветанов (Локомотив Пд, полузащитник, 600) - Крилото на "смърфовете" записа отличен дебют с асистенция и то срещу Левски. Цветанов бързо се вписа в колектива на пловдивчани след трансфера си от Славия, а разбирателството му с голмайстора Аралица в предни позиции расте от мач на мач. Предпоставките да продължи с добрите си игра са големи, като добавим факта, че "смърфовете" спечелиха повечето срещи у дома досега, а и вече победиха веднъж Септември през тази кампания с 3:1.

Жерсон Кабрал (Левски, полузащитник, 750) - Холандецът е един от най-ефективните играчи на "сините" със седем гола и 6 асистенции, а вече се разписа и при първия успех срещу Витоша през тази кампания. Левски няма поражение срещу бистричани в елита, като в трите двубоя срещу тях записа 2 победи и равенство с 2 "сухи мрежи".

Играй FPL Fantasy Manager!

СВАЛИ ИГРАТА СЕГА!

iOS: https://itunes.apple.com/…/fpl-fantasy-manager/id1271361442…

Android: https://play.google.com/store/apps/details…

Уеб Браузър:  https://game.fplfm.bg/