Последният 20-ти кръг преди зимната пауза може да се окаже решаващ в битката за титлата. За Левски и ЦСКА се очертават тежки двубои срещу Берое и Ботев Пд, а шампионът Лудогорец има наглед лесно гостуване на закъсалия тим на Дунав. Съперничеството за последното място в топ 6 също приковава вниманието ни. Черно море ще се опита да запази победната си инерция и срещу Витоша, за да задържи крехкия си аванс от 3 точки пред Етър, който е в серия от два поредни успеха срещу гостуващия Септември. 

НАПАДАТЕЛИ 

Илиан Мицански (Славия, 750) - нападателят участва в 4 от последните 5 гола на "белите", след като отбеляза 2 попадения и записа 2 асистенции. Той реализира и двата си гола при домакинства, а гостуващият Верея загуби всичките си срещи навън досега. 
Радослав Василев (Черно море, 700) - Таранът на "моряците" се представя на ниво досега, а контузията в последния мач на превърналия се в основен конкурент Жорже Алвеш го прави твърд титуляр. Той обича да се разписва срещу Витоша и е отбелязал 2 от 6-те попадения на варненци срещу "тирите", а и Черно море спечели 4 от 5-те си двубоя срещу бистричани в елита. 

Анте Аралица (Локомотив Пд, 650) - Хърватинът е сред най-активните и полезни играчи за пловдивчани в предни позиции. 4 от 6-те победи на тима са постигнати с негово участие, като е записал 3 гола и 1 асистенция. Историята на съперничеството срещу Ботев (Враца) също е в полза на "черно-белите", когато става въпрос за мачовете в Пловдив. Тимът на Бруно Акрапович е постигнал цели 17 победи и 5 равенства от 24 срещи, като има само две поражения. 

Мартин Камбуров (Берое, 920) - Той е голмайстор на старозагорци с 12 гола, а 23 от 33-те точки на тима са спечелени благодарение на неговите попадения и участие. Камбуров е един от двамата играчи заедно с Петър Жеков, които се отбелязвали най-много голове срещу Левски - по 15 в българския елит, а и Берое спечели 4 от последните си 6 домакинства срещу "сините". 

Клаудиу Кешеру (Лудогорец, 1310) - Румънецът участва в 17 гола от последните 11 мача на разградчани, след като реализира 12 попадения и асистира за още 5. "Орлите" са в серия от 3 поредни успеха срещу "драконите". Те са отбелязали 19 гола в седемте им срещи досега,  като 7 от тези попадения са дело на Кешеру, който се разписа на два пъти срещу русенци и през този сезон. 

ПОЛУЗАЩИТНИЦИ 

Даниел Младенов (Етър, 600) - Младенов е един от ключовите играчи и голмайстор на "виолетовите". Той участва в 9 от 20-те гола на тима досега, като  реализира 5 попадения и асистира за 4. Халфът вече се разписа веднъж при успеха срещу Септември през този сезон, а и Етър нямат поражение у дома срещу този съперник в елита. 
Румен Руменов (Етър, 550) - Полузащитникът на "болярите" е в добра форма, като донесе успеха срещу Ботев Пд и грабна приза за Играч на мача. Халфът се разписа на два пъти в последните два мача срещу Септември. 

Асен Чандъров (Септември, 460) - Талантливият халф бележи възход в представянето си, като записа 4 асистенции и реализира 2 гола в последните си 7 мача. Септември и Етър обичат да си вкарват голове ( средно над 3.5 гола в послените 5 мача). Столичани са в серия от 4 мача без загуба като домакин, но играта като гост е на другата крайност ( 7 поредни загуби). 

Вандерсон (Лудогорец, 950) - Той започна на пейката в мача срещу Славия, а Марселиньо е наказан за предстоящия мач с Дунав, което го прави сигурен титуляр за този мач. Вандерсон отбеляза 5 попадения и асистира за 2 гола в последните 10 срещи. Той е един от постоянните играчи в състава на "орлите" и винаги е добро попълнение за отбора ви. 

ЗАЩИТНИЦИ 

Венцислав Василев (Етър, 500) - Бранителят е сред най-опитните играчи в състава на Етър. 6 от 7-те "сухи мрежи" на тима бяха записани с негово участие, а доброто му представяне бе допълнено с попадение при успеха над Ботев (Враца) в 18-ия кръг. 

Николай Бодуров (ЦСКА, 610) - железният капитан на "армейците" е незаменим в ариергарда на тима. Той записа пълно игрово време в 18 от 19 двубоя досега и е с основен принос за 11 от 12-те "сухи мрежи" на "червените", които нямат поражение от Ботев Пд в 26 поредни домакински срещи. 

ВРАТАРИ 

Георги Китанов (Черно море, 450) - юношата на "моряците" загуби формата си в последната година и дълго време престоя на пейката както в ЦСКА, така и в Черно море. Контузията на Макенджиев обаче му даде нова възможност отново да се докаже и той използва този шанс по-най-добрия начин, запазвайки вратата си без попадение в три поредни двубоя. 

Ренан (Лудогорец, 550) - Добрият вратар е половин отбор. Тази максима важи и за Лудогорец. Шампионът увеличи аванса си в класирането не само със силната си атака и грешните стъпки на съперниците си, а и заради добрите изяви на своя вратар Ренен. Бразилецът записа куп спасявания в последните кръгове и не допусна гол 3 срещи. Разградчани записаха и две "сухи мрежи" в последните три мача с Дунав в елита. 

"СУХИ МРЕЖИ" 
Славия, Черно море, Лудогорец и ЦСКА изглеждат с най-добри шансове да не допуснат гол. 

Играй FPL Fantasy Manager!

СВАЛИ ИГРАТА СЕГА!

iOS: https://itunes.apple.com/…/fpl-fantasy-manager/id1271361442…

Android: https://play.google.com/store/apps/details…

Уеб Браузър:  https://game.fplfm.bg/