Навлизаме в кръг 10 с мисъл към първото голямо дерби за сезона между ЦСКА и Левски. От години двата отбора не са се изправяли един срещу друг от позицията на водачи в класирането и това прави дербито още по - специално. Тази седмица ще ти представим трима играчи, които препоръчваме да запазиш в отбора си за предстоящите кръгове и трима от които е добре да се оттървеш.

Играчи, които да ЗАПАЗИМ:

1. Стивън Петков /Ботев Пловдив, FPLPrice 810/;

Предстоящи мачове - Верея /Г/, Дунав /Д/,Черно Море/Д/

Въпреки, че над 20% от нашите мениджъри са разочаровани от Стивън в последните 5 кръга, в които записа общо 5 т., ние ви съветваме да му дадете втори шанс. Програмата на Ботев е много благоприятна, а Петков вкара във всеки от последните 4 мача срещу Верея.

2. Мехди Фенуш /Черно Море, FPLPrice 740/;

Предстоящи мачове - Лудогорец /Г/, Верея /Д/, Ботев Пловдив/Г/

Представянето на Фенуш в сравнение с края на миналата година е на двата полюса, но той е доказал, че може да носи точки на мениджърите. Програмата на Черно Море във Варна е много добра и очакваме да не допуснат изненада.

3. Мауридес/ЦСКА - София, FPLPrice 930/;

Предстоящи мачове - Левски /Д/, Септември /Г/, Етър /Д/

Мауридес е нападател от който неможеш да се отървеш лесно. Той е сред най-добрите нападатели в Първа Лига и въпреки трите поредни мача / вкл. Купата/ , бразилецът може да избухне във всеки един момент.

Играчи, които да ПРОДАДЕМ:

1. Жеферсон /ЦСКА - София, FPLPrice 550/;

Предстоящи мачове - Левски /Д/, Септември /Г/, Етър /Д/

Червената удивителна индикира контузията на бразилецът, а завръщането му все още не е ясно. Формата на Ангел Лясков го заведе чак до националния отбор, така че по - добре продавайте Жеферсон, защото никой не иска толкова скъп защитник извън игра.

2. Хали Тиам /Левски, FPLPrice 600/;

Предстоящи мачове - ЦСКА /Г/, Славия /Д/, Лудогорец /Г/

Тиам е много важен играч за Левски и се опитахме да не го вкарваме в тази статия, но той е с много защитни функции и трудно ще ви донесе желаните точки. Важен фактор са и жълтите картони, които той получава в 98 % от мачовете. Продавайте и се насочете към опции, които могат да ви донесат повече точки

3. Радослав Василев/Черно Море, FPLPrice 700/;

Предстоящи мачове - Лудогорец /Г/, Верея /Д/, Ботев Пловдив/Г/

Скъп играч, който тотално разочарова близо 4% оте притежателите му. Пропуска слдващия мач поради червен картно и ние препоръчваме да се огледате за други опции в нападението, които да ви донесат точки.

Играй FPL Fantasy Manager!

СВАЛИ ИГРАТА СЕГА!

iOS: https://itunes.apple.com/…/fpl-fantasy-manager/id1271361442…

Android: https://play.google.com/store/apps/details…

Уеб Браузър: https://game.fplfm.bg/