Защитникът на Интер Андреа Ранокиа говори заедно със своя наставник Антонио Конте на официалната пресконференция на „нерадзурите” преди мача с Лудогорец в 1/16-финалите на Лига Европа.

„Един футболист, който играе в Интер, който носи цветовете на този клуб, трябва да има високи цели. Високи цели се постигат, когато всички играчи правят малки стъпки. Всички трябва да се опитаме да направим тази малка стъпка утре, за да постигаме нашите цели и задачи”, коментира Ранокиа.

БГНЕС
12 снимки

Бранителят коментира и разбирателството на защитата с резервния страж на тима Падели, който в момента е първи избор заради травма на титуляра Самир Ханданович.

„Всеки един футболист на терена е част от отбора. Ние сме един отбор и всеки може да сгреши. Аз имам пълно доверие на Падели. Всички сме един отбор и няма никакви проблеми, ако някой сгреши. Всички се опитваме да му помогнем.

„За да кажем, че сме по добри, трябва да го докажем и да постигнем по-добър резултат. Нашата цел е да спечелим някакъв трофей, за да кажем, че това е най-добрият Интер в последните години”, каза още Андреа Ранокиа.