Тази вечер в 21:00 часа Лудогорец приема Мура в мач-реванш от втория квалификационен кръг на Шампионската лига. Двубоят ще може да гледате пряко в ефира на DIEMA SPORT 3, а Gong.bg ще проследи всичко най-интересно от срещата на живо. 

Първият мач в Словения завърши при резултат 0:0, което значи, че само победа устройва "орлите" в предстоящия сблъсък. “Зелените” се нуждаят от победа тази вечер, защото тя ще гарантира и доста солиден приход в касата на клуба. Успехът ще донесе минимум 2,94 милиона евро на разградчани, тъй като освен преминаване в третия квалификационен кръг на Шампионската лига, отборът вече ще е сигурен участник в групите на новия турнир - Лигата на конференциите. Освен това се гарантира и плейофен мач за влизане в Лига Европа. 

“Орлите” могат да се считат за фаворит преди този мач, поне на хартия. Те са по-опитният отбор, който разполага и с по-качествени футболисти.От своя страна, Мура започна по ужасен начин сезона, записвайки две поредни загуби в местния шампионат. В турнирните сблъсъци обаче знаем, че нещата са напълно различно. 

През уикенда Лудогорец игра с различна схема, но сега се очаква Дамбраускас отново да заложи на познатото 4-2-3-1, като вероятно ще видим и някои промени в единайсеторката. Мура, от своя страна. също едва ли ще изневери на стартовия състав и тактиката си в сравнение с първата схватка между отборите. 

Вероятни състави:

ЛудогорецКахлина, Икоко, Пластун, Вердон, Недялков, Баджи, Гонсалвеш, Каули, Десподов, Текпетей, Сотириу

МураОбрадович, Карничник, Марушко, Горенц, Хорват, Щурм, Коутер, Коус, Бобичанец, Клепач, Ципот