След отпадането от евротурнирите и изпускането на добра сума от достигането на плейоф за влизане в групите на Лигата на конференциите, на Левски може да им се наложи да продават играчи. Това призна и треньорът Станимир Стоилов, след като тимът бе елиминиран от Хамрун в третия квалификационен кръг.

"Този въпрос също ще стои пред клуба, ако няма други средства, с които да се покриват текущи задължения и ангажиментите, които има. Нормално е да прибегнем и към продажби. Направихме горе-долу отбор, но имаме задължения, които постоянно чистим. Клубът генерира големи приходи, но не достатъчни", отбеляза треньорът.

От началото на новата кампания имаше запитвания към играчи на Левски. Най-котирани от сините са централните защитници Ноа Сонко Сундберг и Хосе Кордоба, както и фланговият нападател Уелтън. За Сундберг и Уелтън имаше оферти от Турция, които бяха отхвърлени. Към Кордоба имаше интерес от Ференцварош, но маджарите даваха малко пари за панамския национал. Ако сега обаче сините получат предложения в порядъка на 1 милион евро, то няма да е изненада, ако някой от играчите бъде продаден. Причината е, че клубът има да погасява дългове към НАП, които не са никак малки.

Трансферният прозорец затваря на 31 август.