„Много неща изговорихме за този мач. Негативният резултат не е малък, но като извод и анализ ние ще направим това, което е необходимо. Тези футболисти носят много радост на истинските ценители на футбола и заслужават да бъдат подкрепяни независимо от резултата”, коментира старши треньорът на шампиона Лудогорец Георги Дерменджиев след пристигането на тима в България и поражението с 0:4 от Базел в Швейцария в четвъртия кръг на групите на Шампионската лига.

„Големите светила като Фъргюсън казват, че Шампионската лига е по-силна от едно Световно първенство. Ние играем в една група, определена за над един милиард. Независимо от мача този отбор заслужава уважение, разбира се и проектът на братя Домусчиев, който е в един град от 40 хиляди”, добави Дерченджиев.

„Станаха едни индивидуални грешки, но аз лично не мога да виня момчетата, защото всеки може да сбърка. Резултатът не отговаря на мача. Това е един мач, който трябваше да се изиграе тактически силно. Ние загубихме, но мисля, че не трябва да се съди отбора за това, че е загубил мача. Целите на Лудогорец винаги са били високи. За това се говори и за второ място в групата. Абсолютно категорично мачовете с Реал и Ливърпул не са отписани”, категоричен бе Георги Дерменджиев.