Старши треньорът на Черно море Никола Спасов засипа с добри думи момчетата си след първата двустранна игра от лятната подготовка.

Носителите на Купата на България имат малко време за лагери преди евроучастието им да стартира, но Спасов е спокоен: "Вече от седмица цялата група сме заедно, много съм доволен, личи си една увереност във всички футболисти. "Ние запазихме отбора, играем добър футбол, доволен съм от тренировката днес. И от новите съм доволен, за етапа, на който се намират," заяви той.

Спасов вече е взел решение дали да остави португалеца, пристигнал в отбора през седмицата, а скоро ще има решение и за аржентинеца: "За аржентинеца ще реша другата седмица, но шансовете да остане са големи."

За конкуренцията в тима наставникът отбеляза: "Всички искат да играят. Но трябва да се съобразяват, защото само 11 започват срещата. Участваме в три турнира, чака ни и Суперкупа, и всеки ще има време да даде своя принос. Няма как да не се стремя да взема по-равностойни футболисти. Искам да видя още защитници, най-вече отдясно, и поне едно чисто крило. Аз от дублиращия отбор ще оставя двама, и те ще получат своите моменти, да имат шанс, и да развиваме нашите момчета."

Освен контролата с Дунав, се разговаря и за проверка с румънския Виторул.