„Мисля, че Лудогорец беше по-добър през първото полувреме. Притисна ни и не успяхме да излезем от този натиск. Пред второто полувреме започнахме да играем по-добре, вкарахме два гола и можехме да вкараме още един. Допуснахме групав втори гол, но това е футолът“, коментира старши треньорът на Цървена звезда Миодраг Божович след равенството 2:2 в първата среща с Лудогорец от третия предварителен кръг на Шампионската лига.

„Познаваме добре Лудогорец, играхме контрола преди половин година. Мисля, че Лудогорец играе отличен футбол, имат много добър отбор. Имат чудесни условия за рабора. И миналия път и сега сме впечатлени от условията, които техният собственик им предоставя за работа“, каза още Миодраг Божович и продължи:

„Не, не са ни изненадали. Знаехме, че имат бързи и технични игричи. Знаехме, че ще е тежко, защото този отбор е вече 4-5 години заедно. Нормално, ние още правим отбор, който трябва да постигне нещо в Европа. Шансовете все още са 50:50, има реванш в Белград и със сигурност няма да ни е лесно.“

 „Сигурно ще имаме изключителна подкрепа от феновете на нашия стадион. След този резултат със сигурност ще има межд 40 и 50 хиляди фенове“, добави още Божович.