Наставникът на Лудогорец Станислав Генчев изрази съжалението си от невъзможността на неговия тим да играе на по-добри обороти за повече от 45 минути при поражението с 1:3 при гостуването срещу Антверп в Лига Европа. 

„Разочаровани сме, след като сме загубили, няма от какво толкова да сме доволни. Много слабо първо полувреме за нас и по-добро второ. Изравнихме и създадохме шансове, но допуснахме груби грешки след това и логично загубихме“, започна специалистът. 

„Действително Икоко играе силно напоследък. За жалост нямахме равностоен заместник, но второто полувреме беше добро,  въпреки че Терзиев не играеше на типична за себе си позиция, той се справи добре“. 

„Не е достатъчно да играем добре само едно полувреме. Бяхме по-добри през второто полувреме спрямо първото, защото създадохме няколко добри положения. Съперникът обаче също се справяше на ниво. Противникът е много добре организиран и печелеше топката по отличен начин, след като я загуби. През първото полувреме, също така, играхме със сериозно напрежение, което допринесе за непредизвиканите грешки“, завърши Генчев.