Капитанът на Лудогорец Светослав Дяков не скри задоволството си от класирането на разградчани в групите на Лига Европа след равенството 2:2 с Марибор в Словения.

„Щастливи сме че за пореден път сме част от европейски елит. Орисани сме правим луди мачове. Знаехме, че сме по-добрият отбор. Трябваше да бъдем концентрирани. Първото си вкарахме головете, през второто полувреме, след втория гол беше много тежко. Ние обаче имаме опитни играчи и това ни помогна”, коментира Дяков.

„Лично аз предпочитам по-тежки съперници, за да играем на по-велики стадиони, Какъвто и да е жребият, ние ще играем още шест мача в Европа. Ние сме професионалисти, който и да е треньор, гледаме да спазваме неговите указания. Тук трябва и да благодарим на миналия старши треньор, който свърши каквото можа”, допълни капитанът на Лудогорец.

„В Лудогорец няма слаби футболисти. Проблем щеше да бъде, ако не се борим на два фронта. Имаме доста мачове сега и всички момчета ще могат да играят.  С потенциала, който имам в нашата съблекалня, мисля, че нашето място е в Шампионската лига. Този път не се получи, но ние ще се насладим на мачовете от Лига Европа”, сподели още Дяков.