Старши треньорът на Ботев Пд Велислав Вуцов обяви след отпадането на тима от Лига Европа, че, неговият отбор не е играл на необходимото ниво. Пловдивчани загубиха гостуването си на Санкт Пьолтен с 0:2.

„Искам до 2-3 дни да седна с всеки един футболист да разговарям на индивидуален разговор, за да разберем кой иска да си тръгне, на никого няма да се обидя. Стискаме си ръцете с всеки един и продължаваме да работим“, сподели Вили Вуцов.

„Тези млади хора имат нужда от подкрепа, ако има вина – нека се излива върху мен. Аз се боря, гарантирам ви, че ще се боря да последната секунда.“

„Отборът играе бавно и на чужд терен има уплах. Аз лично не очаквах, че ще играем толкова лошо. Фактите са такива. Ранният гол ни отряза крилата. Пътят за излизане от тази ситуация е само един – работа. Четири или пет човека са титуляри от миналата година, няколко от тях са разколебани, тук ли са, не са ли тук“, каза още треньорът.

„Мачът беше лош от всякакво естество. Въпреки това, имахме няколко ключови момента, но заслужено загубихме. Не се страхувам, че ще има още лоши резултати – програмата ни е тежка“, коментира още Вили Вуцов.