Капитанът на Лудогорец Светослав Дяков обяви преди заминаването на отбора за Базел, че тимът му ще играе за победа, а не за равен. Във вторник българският шампион излиза срещу швейцарския тим в мач от груповата фаза на Шампионската лига.

„Надявам се, като във всеки един от мачовете в Шампионска лига, да се представим добре, да се представим достойно и дай Боже да успеем да спечелим точки“, сподели Дяков на Летище София.

„Предполагам, че този мач ще е много по-различен от вече изминалия мач с Базел. Домакините ще са много по-агресивни, ще атакуват повече, след като им трябва задължителна победа. Ние сме наясно с това. Надявам се да се справим, защото ще бъде много тежък мач, много отговорен.“

„Спокойни сме, играем без напрежение, въпреки че имаме нашите шансове да продължим в един от двата турнира. Излизаме абсолютно спокойни и да надиграем отбора на Базел“, сподели Дяков.

„Ние никога не мислим за равен мач, отиваме за победа, но всичко може да стане в този мач. Ние винаги играем за победа“, коментира още капитанът на Лудогорец.