Изпълнителният директор на Лудогорец Ангел Петричев заяви, че всички в щаба на тима не са искали да изплашат младия вратар на тима Георги Аргилашки с мач на "Анфийлд" и за това се е стигнало до трансфера на Милан Борян в тима от Разград.

"Аргилашки е перспективен вратар и беше готов да пази на "Анфийлд", но ние държим на неговото развитие и предпочитаме да не го подлагаме на такъв стрес. Моята информация е, че около два месеца ще продължи лечението на Иван. В понеделник ще бъде опериран. Всичко зависи от индивидуалното възстановяване. Той е мъжко момче и съм сигурен, че няма да се остави да се лекува бавно и ще се постарае да се върне на терена за доста бързо време", добави още Петричев.

„Много горещо беше при нас в последните дни във възникналата извънредна ситуация. Имахме и други опции за нов вратар, но избрахме най-добрата – Милан Борян. Искам да благодаря и на нашия приятел Урош Голубович, който има сериозна намеса при този трансфер.“

„Знаете, че можехме да привлечем единствено свободен агент. По принцип в нашия клуб не коментираме финансови параметри и срокове на договори. По въпроса с комуникацията на Борян, бях свидетел как си говориха с Владо Стоянов на отличен сръбски език“, завърши Ангел Петричев.