Капитанът на Литекс Николай Бодуров заяви, че очаква победа в първия мач срещу молдовския Верис утре от 17,30 часа. Ловчанлии гостуват в срещата, която ще се играе в Орхай, на 40 километра от столицата на страната Кишинев.

„Тръгваме с очаквания за победа, естествено. Не може да афишираме някакви амбиции. Колкото по-напред стигнем, толкова по-добре. Но очакваме победа срещу Верис“, коментира Бодуров.

„Гледахме видеа с мачове на Верис, запознахме с тях. Доколкото разбрахме те за три години са влезли в първа дивизия и сега са трето място. Доста непознат отбор, но това няма значение. Трябва да отидем и да победим.“

„Да, липсваха ми европейските мачове. Там адреналинът е друг, тръпката е различна. Цяла година играеш за евротурнирите, където да направиш нещо. Последната година само Лудогорец се справи успешно, при другите отбори малко не бяха както трябва нещата. Дано през тази година повече отбори да направят повече хубави неща.“

„Свиквам да играя с Джаксън Менди. С всеки изминал ден се опознаваме все по-добре. Той е добър футболист, качествен. С качествени футболисти лесно се свиква“, завърши националът.