Президентът на Лудогорец Кирил Домусчиев разкри, че въпреки доброто представяне на тима му в Шампионската лига, не е наложително разградчани да стават шампиони този сезон. Причината е, че УЕФА вече почти изравнява наградните фондове на този турнир и Лига Европа и за него няма значение в кой от тях ще се подвизават "орлите". 

Ето какво сподели босът на шампионите:

"Днес говорих с един журналист и неговата оценка за Лудогорец и участието му в Шампионската лига е 5.50 по шестобалната система. Като за новобранец и клуб без опит и сме тръгнали, както много от вас казват - от село, моята лична оценка е между 5 и 5.50 за представянето ни."

"Днес си говорих с колегите от Левски и ЦСКА, за нас не е важно кой ще е шампион. От чисто финансова гледна точка от догодина парите за Европа се поизравняват, в Лига Европа доближават приходите в Шампионската лига. УЕФА така реши, за да го направи атрактивен за големите." 

"Така че догодина пожелах на колегите да гледаме и в сряда, и в четвъртък български отбори. А дали ще сме в сряда или в четвъртък, не е важно. Важно е да носим престиж и добри игри на българския футбол", сподели Домусчиев.