Футболистът на Лудогорец Светослав Дяков заяви преди реванша срещу Партизан, че ще бъде трудно, но вярва в крайния успех.

„В сряда ще се види колко сме подготвени за този мач. Аз мисля, че имаме възможности да се справим с нелеката задача, която ни предстои. Мисля, че няма фаворит и шансове на двата отбора са изравнени“, сподели Дяков.

„Който покаже повече воля и характер, който издържи на напрежението, което безспорно ще бъде големи дози, той ще бъде краен победител“, добави халфът.

„Аз не коментирам треньорската смяна. Нашият отбор има собственик и той решава кой да бъде треньор. Аз мога да кажа само добри думи, както за Георги Дерменджиев, така и за Стойчо Стоев и Ивайло Петев. Това са добри треньори, но президентът решава и ние не може да направим нищо. Георги Дерменджиев ни познава много добре“, продължи футболистът на Лудогорец.

„Публиката на Партизан със сигурност ще окаже голям натиск. В Белград се играе много трудно. Ние сме длъжни да дадем най-доброто от нас и да не се вляяем от нея. Ще бъде трудно, но вярвам в крайния успех“, каза още Светослав Дяков.