Старши треньорът на Интер Антонио Конте даде задължителната си пресконференция преди двубоя от Лига Европа срещу Лудогорец на „Хювефарма арена” в Разград.

Той сподели вижданията си за мача, като заяви, че всички в тима на нерадзурите подхождат сериозно за мача утре, тъй като разградчани притежават сериозно нападение и редовно участват в европейските клубни турнири. 

„Трябва първо да отбележим, че мачът утре ще бъде срещу един отбор, който редовно играе в Европа и европейските турнири. Играе много добре, играе нападателен футбол. На първо място е в първенството и то с много точки разлика от втория. Трябва да подходим сериозно, защото срещу нас ще има организиран отбор с много добри индивидуалности”, сподели Конте.

БГНЕС
12 снимки


Още по темата:

Лудогорец направи последна тренировка преди Интер

Пресконференцията на Павел Върба преди мача

„Знаем за Кешеру и Моци, той игра и в Италия, но не искам да говоря за определени единици. Доброто им представяне се дължи на представянето на отбора. Ние подхождаме към отбора на Лудогорец с уважение, защото имат много добри нападатели. Разбира се Лудогорец има и слаби страни, които сме проучили и ще се опитаме да използваме.”

"Загубата от Лацио ни попари, но най-вече резултатът.Играта ни обаче не беше лоша. Миналата неделя играхме срещу Лацио, който е в много добра форма. Ние също имахме възможности. Трябва да забравим за тази загуба и да покажем нашите възможности утре и да постигнем добър резултат”, продължи той.

„Освен техническо, трябва да има и ментално израстване, то е в основата на добрата игра. Израстването на футболистите е подчинено на представянето на отбора. Всеки трябва да израства в играта си, за да може и отборът да се представя по-добре”, допълни още Антонио Конте.  

Двама от основните ни футболисти останаха в Италия. Брозович е контузен в глезена, два дни не е тренирал. Другият играч е Милан Скриниар, който е с грип от няколко дни. Всички останали са тук и са на линия, утре ще видим, кой от тях ще играе”,  завърши  специалистът.