„Не знам дали беше драматично, но направихме много лош старт, независимо че владеехме топката“, заяви футболистът на Арсенал Оливие Жиру след победата с 3:2 над Лудогорец в Шампионската лига. „Направо ни убиха с контраатаките. Знаехме, че са остри, но ни изненадаха. Ние обаче не се предадохме до края и последният гол показа, че ги победихме при най-доброто тяхно качество - при контраатаките“, добави още Жиру.

„Те играха добре, но ние спечелихме трите точки и сме доволни. Бяхме изненадани, но те играха добре. Наистина искаме първото място в групата. От нас зависи. Радвам се за Кешеру и двамата вкарахме, така че е добра вечер за нас“, завърши Оливие Жиру.

„Наистина бяхме много близо до точката“, заяви пък футболистът на Лудогорец Йордан Минев. „При 2:2 изпуснахме и две положения, и накрая този лек гол ни костваше точката. Не трябваше да се отваряме така. Малшанс и гледаме напред“, каза още Минев и добави:

„Не им оставяхме много пространства, играхме дисциплинирано. Но като изпускаш положения е нормално да загубиш. Да се надяваме, че ще победим Базел и ще излезем от гупите.“