Вратарят на Лудогорец Владислав Стоянов бе поредният от лагера на шампионите, който призова за успокояване на емоциите след успеха с 2:0 над Виктория Пилзен. Според стража реваншът ще бъде много тежък и всички трябва да останат здраво стъпили на земята.

"Колкото е близо, толкова е и далеч (класирането). Все пак има още 90 минути, които ще са много тежки. Видяхме, че отборът на Виктория не са за подценяване, много добър и подреден отбор. Важното е, че ние използвахме нашите шансове. Най-важното беше да не допускаме гол. Това говорихме за мача със Звезда и като допуснахме, нивото падне. 2:0 ни дава лека преднина преди реванша", заяви Стоянов.

"Техните положения идваха техните след статични положения и центрирания. Добре се запознахме с отбора на Виктория и главно положенията им бяха след статични, корнери, фаулове. Това го очаквахме. Радвам се, че успях да се намеся. Радвам се, че помогнах и не допуснахме гол."

"За нас най-важното е да преодолеем Виктория, не трябва да се превъзбуждаме преди реванша. Трябва да се порадваме, зарадвахме хората, но трябва да си свършим работата в Пилзен и тогава може да мислим за съперници в групата."

"Не смятам, че е било леко. Не знам как е изглеждало, но не беше леко, напротив, доста трудно беше. Момчетата си оставиха и сърето, и душата на терена. Стъпихме и здраво в единоборствата, адмирации за моите колеги. Всеки помагаше на другия", допълни Стоянов.