Един от играчите с най-добра форма в Левски Веско Минев, призна че настроението в тима е приповдигнато преди сблъсъка с Дебрецен в Шампионската лига.

„Обстановката е нормална, а настроението ни е приповдигнато. Чакаме мача с нетърпение. Тепърва ще разузнаваме противника. Като ни вземат на лагер ще ги гледаме. Надявам се да ги разузнаем добре, а и да победим”, бяха първите думи на Веско Минев в интервюто му за Гонг.

„Доволен съм от моята форма, но си мисля, че целият отбор демонстрира едно добро ниво. Отборът върви напред благодарение на целия отбор, а не на отделни единици”, добави левият защитник на „сините” от София.

„Тепърва ще разбера, колко добри са в атака Дебрецен. Мисля, че и тук в България играем срещу доста добри нападатели, така че не съм притеснен. Трябва да излезем с нужното самочувствие и да покажем добра игра”, отбеляза още намиращият се във форма Веселин Минев.

„Не мисля, че има фаворит преди мача. Който покаже по-добра игра и по-висока мотивация ще продължи напред в турнира. Колкото до смяната на ръководството на клуба, щом вървим добре, значи е било за добро. Не знам, но сега е добре, защото има дисциплина и разузнаваме много детайлно противниците. Иначе някакви генерални промени няма”, коментира Минев.

„Не сме гледали Дебрецен, защото досега мислите ни бяха насочени към Миньор. Много беше важно да спечелим този двубой, за да няма напрежение преди мача. Очаквахме да стане труден мач в Перник. Не играхме много добре, но взехме своето с голяма воля”, откровен бе Веселин Минев.

„Имаме проблеми с контузени и наказани, но затова сме 25 футболисти в Левски. Надявам се, че всеки който влезе в игра и замени отсъстващите, ще помогне на отбора”, завърши Веско Минев интервюто си за Гонг.