Един от най-силните коментатори на радио Кадена Сер говори пред Гонг и Дарик за очакванията си преди двубоя от Шампионската лига между Реал Мадрид и Лудогорец. Хавиер Ереас е един от хората, които коментират двубоите на европейския шампион в прочутата радиостанция.

Двубоят можете да проследните в Gong.bg и по Дарик радио от 21.45 часа тази вечер.

„Останах с добри впечатление от играта на Лудогорец в София. Направиха интригуващ мача с играта си през първата част. Мачът се отвори много, защото първи вкара Лудогорец. Появи се илюзия, че могат да вземат нещо от най-добрия отбор в света, който се намира и в силна форма. Реал в момента е тим, който направи рекорд от победи. Има Кристиано, има и Бейл, които са в добра форма. Лудогорец пък се надява да стане трети, за да се класира в другия турнир на УЕФА. Много ми е трудно да сравня двата отбора, няма на каква база да се направи. Реал и Лудогорец са доста различни“, сподели Хавиер.

На въпрос дали смята, че поставянето на рекорди притеснява Реал Мадрид, популярният футболен коментатор отговори така: „Не мисля, че притеснява отбора, напротив тези рекорди водят до още по-голяма мотивация. Целта става такава, че се търсят още победи. Разбира се ще дойде денят, в който Реал Мадрид ще загуби или просто няма да спечели. Този отбор е формиран така, че да печели много. В отбора има отлична хармония. Събрани са футболисти, които имат жилката на победители“.

Хавиер Ереас прогнозира пред Гонг и своите очаквания за стартов състав на Анчелоти срещу българския шампион: „Мисля, че ще пази Кейлор Навас, а в защита ще играят - вляво Коентрао, а вдясно Арбелоа. Централни защитници смятам, че ще бъдат Варан и Начо. Ияраменди ще е дефанзивнят халф, а пред него със сигурност ще играе Иско. Надявах се да играе Кедира, но той не е добре, не тренира, така че прогнозирам, че ще играе Медран. Смятам, че напред ще започнат Кристиано и Бензема, но може да има и промяна. Остава един пост в средата, но още не съм сигурен.“

Стефан Стоянов, специален пратеник на Дарик радио в Мадрид