Шоуменът Слави Трифонов пожела включване в ефира на Дарик радио в Спортно шоу Гонг, за да поздрави лично коментаторите на мача Лудогорец – Стяуа Веско Вълчев и Светослав Табаков, футболистите на българския шампион, както и президентът Кирил Домусчиев.

„Слушах снощи мача по Дарик радио, не го гледах. Вашите коментатори се държаха на истинско патриотично, национално ниво, държаха се като истински българи. Слушайки по радиото такъв велик мач, аз успях да съпреживея този двубой, казвам го искрено. Аз не съм гледал мача, слушах го, защото бях на път, прибирах се от моя роден град. Според мен, целта е зрителите или слушателите да съпреживеят мача“, сподели Слави Трифонов.

„Как се чувстват сега тези фенове, които вчера са подкрепяли на стадиона друг отбор? Сега как се чувства подобен човек. Да ходиш на български стадион, да подкрепяш чужд отбор, аз това не мога да го разбера“, допълни шоуменът.

„И на трето място, искам да отправя големи поздравления за Кирил Домусчиев. Този човек тръгна по мечтата си, дали случайно, но стигна до там, че сега да му завиждат всички шефове на клубове. Кирил Домусчиев заслужава адмирации, защото следва мечтите си.“

„Слушах как започна предаването, ти го каза много точно, това е изключително, ето нещо хубаво, можем да правим хубави неща, трябва да сме отбор, а не от индивидуалности. Много слушам вашето радио, защото вие сте много откровени. Надявам се да им се падне хубав жребий, за да се съревноваваме не със Сульо или Пульо, а с най-големите“, завърши Слави Трифонов.