„Нямаме търпение да започне мача, за да забравим загубата през уикенда от Кристъл Палас. Настроението беше доста минорно в съблекалнята след мача. Надяваме се да спечелим като гости. Това е шанс за нас за добро представяне“, заяви футболистът на Ливърпул Рики Ламбърт на официалната пресконференция на английския тим в София преди срещата с Лудогорец в Шампионската лига.

„Не мога да говоря от името на всички, но за мен лично – представянето ни не беше на достатъчно добро ниво. Надяваме се да подобрим сериозно представянето си утре. Първо и най-важно, ние трябва да се представим на достатъчно добро ниво. Разбира се, че ще се опитаме да спечелим мача, защото още имаме шансове за продължаване напред в турнира“, добави още Ламбърт.

„Брендън Роджърс има пълната подкрепа на играчите, а и ние самите сме виновни за поражението от Кристъл Палас, защото играхме под нивото, което трябва да показваме в Ливърпул. Искаме да оправим грешката, която допуснахме през уикенда и се надяваме на добра игра“, каза Рики Ламбърт.

Ламбърт определи като шокиращи. „Той има толкова дълга история в Ливърпул, а понякога се случва да имаш лош мач. Той е блестящ пример за нас. Не се чувствам нервен. Още не знам дали ще започна, но голът, който отбелязах ми дава увереност. Изпитвам уважение към Лудогорец. Те са добре организиран отбор и тактически подготвен. Може би нямаха късмет в някои от мачовете. Напълно сме наясно срещу какъв тим се изправяме, но сме концентрирани върху нашата игра. Мисля, че има известен проблем с увереността на футболистите в момента, но може би, защото има доста нови играчи и просто е въпрос на време. Мисля, че скоро ще започнем да се изказваме нагоре в класирането“, коментира още Рики Ламбърт на пресконференцията пред медиите в София.