Полузащитникът на шампиона Лудогорец Михаил Александров тръгна във видимо добро настроение за Белград, където утре „зелените” гостуват на местния Партизан в среща реванш от третия квалификационен кръг на Шампионската лига. Двубоят е от 21.45 часа.

„Не смятам, че има напрежение в отбора преди мача с Партизан. Излизаме да покажем една добра игра и ако можем да победим. Но най-важното е да продължим в следващата фаза на турнира. Атмосферата на стадиона абсолютно не ме притеснява”, започна Александров.

„Това е турнирен мач и трябва добре да обмислим как да се държим на терена. Много е важно да продължиш напред, независимо по какъв начин. Смятам, че треньорите знаят на каква тактика да заложат и мисля, че тя ще е правилната”, добави бързакът.

„В такива мачове самочувствието и увереността помагат доста. Доказано е, че футболисти с натрупан опит играят по-добре. Трябва да си вярваме, това е най-важното сега. Надявам се след мача ние да сме отбора, който ще се радва”, завърши халфът на Лудогорец.