През тази седмица бе направена промяна в Съвета на Директорите на отбора. Към досегашните членове Илко Русев и Наско Шилигарски се присъедини Иван Иванов. Той заяви преди предстоящия мач с Апоел Тел Авив, че очаква отборът да се представи с чест.

- Г-н Иванов, какво е настроението в отбора преди двубоя с Апоел Тел Авив?

- Сами видяхте на награждаването, че настроението е добро. След спечелването на Суперкупата настроението на футболистите е на ниво. Мисля, че са напълно готови за предстоящия труден мач с Апоел Тел Авив. Нека не забравяме, че съперникът е с доста добър турнирен коефициент. Въпреки, че в момента имаме информация, че няколко футболисти са напуснали отбора преди началото на шампионата това си е много сериозен отбор. Надявам се Берое да се представи с чест, както е било и преди години. Мисля, че и сега Берое ще излезе с чест от двубоите с Апоел.

- Скоро е и началото на новия шампионат. Вашето очакване от там и в какво ще се цели Берое тази година?

- Най-малкото, което Берое трябва да постигне е да се класира в първата седмица. Знаете, че от тази година шампионата е по нова схема. Първата седмица дава на Берое правото да играе с най-силните отбори във втората фаза на първенството.

- Готов ли е вече стадиона да приеме срещата в четвъртък или има довършителни дейности?

- Мисля, че стадионът е готов да приеме мач от такъв ранг. Надявам се и делегата, който ще пристигне да няма никакви забележки. Надявам се билетите да бъдат изкупени до край. Все още има билети, които се продават на касите пред южния вход на стадиона. Ще разчитаме Храма да е пълен. Подкрепата трябва да е силна. Знаете, че публиката е 12-ия играч на отбора.

- Кмета на Община Стара Загора пожела на футболистите да се представят достойно в Лига Европа. Какви са вашите пожелания към тях?

- Няма човек, който обича Берое и да не пожелае успех на тима в предстоящите два мача. Аз съм го казвал и преди, но ще го споделя и сега – най-искреното ми желание е на 26-и, когато отборът се завръща от Израел да има множество хора, които да запълнят отново площада пред общината. Това ще означава, че сме елиминирали един много силен съперник. Аз лично вярвам и се надявам, че това може да стане.