Изпълнителният директор на Левски Константин Баждеков отпътува със „сините“ на Летище София за мача с Марибор. Той заяви, че се надява отборът да постигбне добър турнирен резултат в първия мача, който да му позволи след реванша да продължи в следващия кръг.

„В момента мислим единствено и само за мачовете с Марибор“, започна Баждеков.

„Да се върне Левски с добър резултат, който да ни позволи да продължим. Мисля, че е несериозно сега да правим други планове. Всичко е наред с организацията в Словения. Непрекъсната е комуникацията с колегите от Марибор. Те ще ни чакат на летището не мисля, че ще има проблем. В течение съм на организацията на феновете, с нас пътува отговорникът ни по сигурността. В самолета ще има представители на полицията, които там ще си изпълняват задачите. Мисля че от наша страна сме направили всичко да облекчим феновете ни да нямат проблеми. Билетите, които сме закупили и платили са 1000, а не 800. Колко допълнително ще се купят билети, аз не мога да кажа. Надявам се да има повече хора, особено живеещи българи в чужбина“, коментира Баждеков.

Запитан за слуховете за смяна в собствеността на Левски, шефът каза: „От медиите научавам за смяна на собствеността“.

Колкото до това това вярно ли е, че Левски е платил половин милион за Симон Сандберг, Баждеков обясни: „Не е точно така. Платили сме трансферна сума, имаме договор с шведския клуб, така че ще платим това, което е преценено, и договорено с колегите от Швеция. Мисля, че сумата е разумна за такъв футболист“.

Левски гостува на Марибор в четвъртък, 14 юли, от 21.00 часа българско време. Срещата може да следите в сайта Gong.bg и по Дарик радио.