Треньорът на Лудогорец Валдас Дамбраускас коментира предстоящия реванш от втория квалификационен кръг в Шампионска лига. Двубоят е утре (сряда - 28 юли от 21:00 часа) на Хювефарма Арена и ще може да го следите минута по минута с Gong. bg. В първия двубой двата тима не си отбелязаха попадения и завършиха 0:0, а развръзката остана за реванша.

Лудогорец
20 снимки

"Вярвам, че мачът няма да е много по-различен от това, което беше в Словения. Ние трябва да сме готови, защото Мура е опасен отбор, но все пак трябва мислим повече за нашия стил и да успеем да преодолеем стабилната защита на съперника. Показахме, че имаме дълбочина в състава и можем да разчитаме на всички. Ще избера 11 футболисти, с които смятам, че имаме шанс да вкараме през първото полувреме”, каза Дамбраускас.

“Когато Лудогорец има пространство може да бъде изключително опасен. През миналата година имахме проблеми, но работихме много и имаме подобрение. Когато се играе срещу сгъстена защита има проблеми, ние работим постоянно, за да можем да подобрим тези неща. Вярваме в прогреса, върху това, което правим на терена”, допълни треньорът.

"Може да говорим за една дълбока тактически дискусия, може да говорим много, за това как отборът да печели първа или втора топка. Най-лесната част е да се подготви отборът как да пресира, това се получава с просто една добра организация на отбора, когато имат физическия капацитет, може да се постигне този ефект. Лудогорец е имал прлоблуми срещу отбори, които пресират високо и е възможно да се получат грешки", каза още той.

"Работим върху това как да контролираме топката, да диктуваме темпото на игра, работим много. Целта е да показваме това в предстоящите 40 мача, които ни предстоят".