Полузащитникът на Черно море Васил Панайотов изрази задоволството си след спечелените три точки срещу Монтана, след победата с 3:0 в двубой от 9-тия кръг на efbet Лига. Халфът се отличи и с приза за играч на мача. 

Бившият играч на Левски сподели, че той и неговите съотборници трябва да се стремят към още по-силни представяния оттук насетне, като добави, че предстоящата среща с Левски през идната седмица ще е специална за него. 

„Щастливи сме за трите точки. Може би влязохме плахо, но след гола се успокоихме и показахме какво можем. Трябва обаче да показваме повече, ако имаме претенции", започна Панайотов. 

„Влязохме нерви, защото трите точки са ни нужни. В съблекалнята имаме претенции за силни игри и високи класирания, но ако не го покажем на терена няма да имат стойност тези приказки. Мисля, че потенциалът ни е далеч по-голям“.

„Най-хубавото от днес е ефективността, това е смисъла на футбола. Имаме сега мач за Купата, след което и гостуване на Левски, така че трябва да продължим по същия начин. Очаквам победа срещу Янтра, това е един от приоритети ни през сезона, така че трябва да победим. Със сигурност ще е специално за мен срещу Левски, но първо трябва да мислим за Янтра, за да може после да се фокусираме и изцяло върху Левски“, завърши полузащитникът на Черно море.