Бившият член на Надзорния съвет на Левски - Константин Папазов, се е превърнал в мишена на жестоки заплахи, съобщава "Мач Телеграф". Причината за това е серията му от телевизионни прояви през миналата седмица.

Кулминацията бе в неделя, когато влезе в спор с Петър Ганев. Икономистът, за разлика от него, все още е в НС.

Тити бе категоричен, че по адрес на Наско Сираков се разпространяват доста неистини. В това число и от Ганев. 

"Говоря с риск утре да се оглеждам, когато ходя по улицата", пророкува Папазов пред БНТ. И думите му се сбъднаха.

Треньорът по баскетбол вчера се е оплакал на приятели, че бил подложен на невиждан тормоз. Мобилният му телефен е прегрял от съобщения, които били изпълнени с обиди и заплахи.

Това не му се е случвало за първи път, но този бил доста по-различен. Отдавна Тити не е успявал да струпа върху себе си такъв хейт. При това от привърженици на Левски.

Както е известно, Папазов загуби позициите си в Левски, след като влезе в директен спор със Станимир Стоилов. 

Причината затова стана неустойката по развалената сделка с "Макрон", която Тити бе обещал да покрие лично. С това обаче се зае "Хома", след като испанската фирма отново бе избрана до облича "сините". Левски обаче ще има нов доставчик на екипи през лятото по настояване на Стоилов. Така от "Хома" си потърсиха парите.

Папазов изчисти този дълг, но пък трябваше да подаде и оставка като член на Надзорния съвет, която бе приета на предишното Общо събрание. Той бе заменен от Антон Краус.