Лекарският щаб на Левски изолира двама от играчите. Дени Алар и Костадин Илиев трябва да стоят далеч от съотборниците си и не се появиха вчера на тренировката на терена на Вихрен. Двамата страдат от вирус, който "сините" не искат да се разпространи сред останалите играчи, пише "Меридиан мач". До този момент тимът от "Герена" нямаше проблеми с настинки или контузии, откакто е на подготовка в курортното градче.

Заниманието пропусна и Станислав Иванов. Нападателят изпитва проблеми, каквито имаше и в началото на подготовката. Той тренира отделно от останалите. Както е известно, Стаси претърпя след края на есенния дял от първенството операция на херния. "Сините" се надяват, че проблемите му бързо ще отшумят.

Скоро към Левски ще се присъедини и Холмар Ейолфсон, чиито ангажименти към националния отбор приключват. Защитникът на "сините" бе на турне с Исландия в САЩ. Той обаче не взе участие при победата с 1:0 над Салвадор. Преди това стана герой за своите с попадението си в контролата с Канада, която също завърши 1:0 в полза на европейците.