Президентът на Славия - Венцеслав Стефанов, иронизира Левски с исканията му за по-голям паричен дял от телевизионните права. Стефанов също така смята, че собственикът на Левски - Наско Сираков, всъщност е собственик на "строго секретен завод за сламени шапки".

Антон Узунов
73 снимки

"Доволен съм! Когато има съдия, на който не могат да му влияят, виждате как нещата изглеждат по друг начин. Значи можело, а! Първото полувреме беше за Левски, играха много добре, второто беше наше изцяло. Може би трябваше малко да ни стреснат, за да покажем зъби.

Хубаво е, че Левски е намерил някакъв спонсор, хубаво е да има фирми, които помагат. При Левски не трябва спонсор, а собственик. Наско Сираков на какво е собственик? На строго секретен подземен завод за сламени шапки. Като си собственик нали трябва да имаш пари! Без пари не става", акцентира Стефанов пред Спортал.

Антон Узунов
9 снимки

Искам да поздравя Локомотив Пловдив за купата. Едно голямо браво! Аз там имам мой човек - Чавдар Цветков. Абе, без помощта на Славия не става!"


Следете ни навсякъде и по всяко време с мобилното приложение на Gong.bg. Можете да го изтеглите от Google Play, App Store и AppGallery.