От Тръст "Синя България" обявиха началото на нова кампания. Привържениците на Левски обявиха, че започват събирането на средства за подпомагане на ДЮШ на клуба.

Публикуваме цялото съобщение на Тръст "Синя България" без редакторска намеса:

Драги левскари,

В тези трудни за нашия любим Клуб времена, изпълнени с редица предизвикателства от всякакво естество, ни остава само едно - да обърнем поглед към съхранението на синия идеал, нашите ценности така присъщи на вековните отбори и непоклатимия левскарски дух доказал се във времето. С общи усилия доказахме, че финансовите и оперативните проблеми могат да бъдат преходни. Това, което обаче не е подвластно на времето е нашата любов, традиции и гордост, че принадлежим към едно велико синьо общество бранило и бранещо името "Левски".

Въпреки всички несгоди днес наш дълг е този път да бъде продължен... От днес "Тръст Синя България" дава началото на повсеместна информационна и дарителска кампания насочена изцяло към ДЮШ на ПФК Левски. Кампанията цели да запознае отблизо левскарската общност с процесите, постиженията и таланта на децата на "Левски", както и да набира средства за конкретни оперативни разходи и капиталови подобрения така необходими на школата ни. От февруари 2020 до днес "Тръст Синя България", в ролята си на акционер, недвусмислено показа, че има капацитета да създава и управлява кампании в полза на любимия ни клуб. Школата е интегрална част от успеха на всеки един клуб и за нас е най-значимата част от синьото семейство. Левскарският дух се гради и възпитава от ранна детска възраст, а не в мъжкия отбор.
 
Всяка една инвестиция в ДЮШ за нас е инвестиция в бъдещето. Школата ни бележи огромен напредък в последната година и половина под вещото ръководство на директора, Йончо Арсов, главния методист, доц. Емил Атанасов, както и целия треньорски екип. Към днешна дата ДЮШ на "Левски" е абсолютен хегемон в България. Безапелационни лидери сме в гарнитурите U19, U17, U16, U15, U14, а най-малките на границата на юношеския футбол от U13 се намират временно на второ място в класирането. Всички наши отбори продължават успешно и в турнира за Купата. С упоритата си работа и постигнатите резултати ДЮШ заслужава нашата всеотдайна подкрепа! Очаквайте подробности в най-скоро време. Започваме!", написаха от Тръст "Синя България".