Берое посреща Витоша (Бистрица) утре от 20:00 часа в опит да сложи край на серията си от две загуби. Заралии паднаха с 1:2 от Царско село и Етър и напрежението в клуба пак се покачи. Добрите новини за треньора Александър Томаш са от кадрови характер, пише „Тема спорт”.

На разположение са трима футболисти, които досега не бяха в плановете на наставника. След травми в групата може да се завърнат Георги Ангелов и Зоран Йосипович, а новото попълнение от Брюж Ахмед Туба също е на линия. Освен тях Ерол Алкан ще се появи сред 11-те, като ще замени наказания Иван Бандаловски. Санкционираният бранител е единственият липсващ.

Така дилемата пред Томаш е кого да остави извън групата, тъй като има доста избор. Със сигурност сред 18-те ще влезе Йосипович поради липсата на друга алтернатива на Мартин Камбуров в атака.

В стартовия състав ще има промени спрямо загубата от Етър. Възможно е на пейката да седнат Яя Меледже и Иван Минчев, а друг нов - офанзивният халф Ибрахима Конте, да запише първи мач като титуляр. Той вече дебютира срещу “болярите”.