Старши треньорът на Левски Славиша Стоянович бе доста критичен към играчите си след загубата с 1:2 на „Георги Аспарухов” от тима на Арда. „Сините” изравниха за 1:1 в 89-ата минута, но секунди по-късно допуснаха втори гол, който реши мача.

„Футболът се играе 90 минути, а не само 45, както играхме ние днес. През първото полувреме не бяхме на терена. Нямаше агресия в играта ни, нямаше комбинации, изобщо нямаше нищо. През втората част беше малко по-добре. Стигнахме до някои ситуации, в които можеше да отбележим. В 85-ата вкарахме гол, но много наивно, само за 30 секунди допуснахме друг гол. Арда показа, че не случайно е на това място, на което се намира. Намира се в То 6 о се бори за място сред първите три отбора. Играеше добър футбол”, коментира специалистът.

„Не успях да разбера нищо при втория гол на Арда. Той дойде много бързо. Трябваше да направим фал. Играчите, които трябваше да покрият празните пространства бяха напред, за да търсим втори гол. В крайна сметка мачът свършва, когато реферът свири края, а не когато вкараш гол”, допълни Стоянович.

„Във футбола трябва да имаш самочувствие, доверие, отношение и агресия. Това са четирите компонента във футбола, които ние не показахме през първото полувреме. Много трудно се връщахме назад. Вкарахме гол, но не невероятно наивно да допуснем толкова бързо гол”, каза още наставникът на Левски.