Битките от 26-ия кръг на efbet Лига продължават и днес. От 21:00 часа Славия приема Берое на Овча Купел. Двубоят ще бъде проследен на живо от Gong.bg, a също така може да го наблюдавате по DIEMA SPORT и платформата DIEMA XTRA.

И двата тима си гарантираха участието в първата шестица и излизат в мач за своята чест. Славия продължава с великолепното си представяне и след подновяването на шампионата, след като се наложи с 3:1 при гостуването си на Царско село в понеделник. От своя страна Берое категорично си спечели мястото в първата шестица след успех с 3:0 срещу прекия конкурент Черно море.

Двата отбора ги свързва това, че след края на сезона ще бъдат напуснати от своите лидери. Капитанът на „белите“ Галин Иванов и голмайсторът на „заралии“ Мартин Камбуров ще поемат по посока новака в елита ЦСКА 1948.

Треньорът на Славия Златомир Загорчич няма да може да разчита на Янис Карабельов, който е наказан за два мача. В същото време Димитър Димитров няма сериозни кадрови проблеми и дори включи в групата лекуващият преди това травма – Александър Василев.

Реално двубоят е без значение за класирането и това може да помогне за още по-открита и атрактивна игра в Овча Купел.