Само 24 часа след като даде третия си капитан Божидар Чорбаджийски под наем в Стяуа, ЦСКА е на път да прати още един от играчите си в Румъния. Според DIgi Sport, италианецът Диего Фабрини ще бъде преотстъпен на Динамо Букурещ до края на сезона. 

Изданието дори твърди, че вече всичко е договорено и скоро офанзивният халф е очакван обратно на север от Дунав. Конкуренция на "кучетата" прави и бившият клуб на футболиста - Ботошани, но най-вероятно е да акостира в столицата, защото такова е желанието на съпругата му. 

Интересното е, че "червените" взеха Фабрини в началото на юни, като пребориха за подписа му именно Динамо Букурещ. Той дойде с огромни очаквания на "Армията", но престоят му тук се очертава доста труден и сега явно ръководството е решило да го преотстъпи обратно в Румъния. 

Според информациите от северната ни съседка, 14 хил. евро от заплатата му ще се поемат от новия му клуб. Очаква се тази транзакция да бъде приключена официално ако не до края на днешния ден, то поне в четвъртък сутринта. 

Интересното е, че преди да подпише с "червените" и след като отказа на Динамо Букурещ през юни, той се спрягаше за сигурен за Левски. Тогава обаче лично наставникът Петър Хубчев отхвърли предложения от мениджъра Джовани Бекали играч и той се озова на "Армията".