Президентът на Арда - Петър Пешев, говори пред GONG.BG след нулевото равенство с ЦСКА. Пешев заяви, че неговият отбор е играл по-добре и е изпуснал да победи "червените", въпреки сериозните проблеми с контузени и болни футболисти.

Той смята, че за разлика от мача между двата отбора за Купата на България, този път главният съдия се е справил добре с ръководенето на срещата. 

"Доволни сме от играта на отбора. Смятам, че изпуснахме ЦСКА, тъй като играхме по-добре. Нямаме претенции към съдиите в днешната среща, тъй като те се справиха добре. Днес имахме доста проблеми, но успяхме да бъдем на ниво. Конър Рандъл получи разтежение, а Деян Лозев през седмицата беше болен. Садул и Спас Делев също имаха проблеми. Делев все още не е напълно готов. Надявам се за последния кръг да е в топ форма", заяви Пешев.

На въпрос, смята ли, че Арда можеше да има още по-сериозен точков актив, ако играеше домакинските си мачове в Кърджали, Пешев отговори:

"Разбира се, че можеше да спечелим още точки. Все пак вкъщи и стените помагат. Нашата публика винаги ни подкрепя и много ни помага".