Наставникът на Берое - Петър Колев, коментира загубата с 0:1 от ЦСКА 1948. 

"Изиграхме добро второ полувреме, имайки предвид голямата пауза. Имах опасения, че няма да почнем добре, но имахме и първите шансове. Отправихме доста удари, имахме шансове да реализираме, но за жалост, отново не успяхме. Прекалявахме със стремежа ни да играем постоянно през центъра. Трябваше повече по крилата." 

"През второто полувреме няколко човека видимо отпаднаха. Няма причини за това. Получихме гол, който за мен е доста спорен. Второ - получихме червен картон, което не знам как да го тълкувам. Може би някой е сигурен, че тази топка ще влезе във вратата. След като прегледах ситуацията видях, че ръката на нашия играч е прилепена до тялото. Идентична ситуация в полето на противника не се разглежда изобщо. Като цяло, ако не трябваше да спечелим този мач, можеше да не го изгубим. Но го изгубихме благодарение на едно грешно отсъждане и доброто съдействие на съдийската бригада", заяви Колев.

"Абсолютно неадекватно отсъждане на фаулове, спестяване на картони и в двете посоки. Поздравявам ЦСКА с победата. На моменти показаха по-добра агресивност от нас, въпреки че и те имаха затруднения в играта. Съжаляваме за загубата, но смятам, че можехме поне да не загубим този мач." 

"Аз казах и на колегите Ви, че това е въпрос на предстоящи разговори. Все още не е взето решение от някоя от страните. Той самият трябва да е наясно какво предпочита. Моето желание е да имам добър нападател, голмайстор, пример като професионалист, но дали бъдещето на самия клуб трябва да се гради около един много добър играч, който е постигнал много, но вече е на 41 години, е въпрос, който трябва да се обсъди", допълни Колев.