Интересен факт забелязаха привържениците на Левски, които следят изкъсо кампанията за членските карти. Откакто Българският футболен съюз обяви официално, че няма да има мач с Локомотив Пловдив, продажбата започна рязко да скача.

Първо на „Георги Аспарухов“ достигнаха заветните 15 000 карти, което ръководството си бе поставило за цел. Вчера към тях бяха прибавени още над 200 нови бройки.

По план „сините“ трябваше да са продали 15 000 преди 2 седмици. Загубата от Черно море с 1:2, а след това и тази от Лудогорец обаче забавиха сериозно нещата.

Оказа се, че феновете трудно са преглътнали двата провала, а най-вече този от „моряците“, които за пръв път от 62 години спечелиха на "Герена“.

Междувременно, в клуба са си поставили още по-амбициозната цел – да се превърнат в №1 по членска маса на Балканите. Първенец до този момент е Хайдук Сплит, следван от Цървена звезда./Мач телеграф


Следете ни навсякъде и по всяко време с мобилното приложение на Gong.bg. Можете да го изтеглите от Google Play, App Store и AppGallery.