Най-новото попълнение на Ботев Пловдив Анвар Елиунуси направи изказване пред Gong.bg след преминаването си от датския Сарпсборг 08 в българския отбор. 21-годишният футболист призна, че се чувства най-добре, когато играе вдясно по терена и е в Ботев Пловдив, за да помогне на тимът, воден от Азрудин Валентич, да постига победи.

Официално: Ботев Пловдив обяви пореден нов трансфер

„Чувствам се много добре, когато играя вдясно. Справям се еднакво добре, както в атака, така и в защита”, започна Елиунуси пред нашата медия.

Както е известно, Анвар е брат на звездата на Селтик – Мохамед Елиунуси. На въпрос поддържа ли връзка със своя брат на тема футбол, той отговори: „Разбира се, че да. Говоря с него за всичко, както и за футболните неща. Старая се да се поучавам от него и редовно получавам съвети от брат си", коментира младият флангови футболист.

„Амбициите ми в Ботев са да помогна на отбора да печели всеки един мач. От това, което видях, забелязах, че клубът е с добър, с фантастични фенове и нямам търпение да заиграя за „канарчетата””, сподели Анвар Елиунуси пред медията ни.

ВРЕМЕННОТО КЛАСИРАНЕ В efbet ЛИГА