Старши треньорът на Левски Станимир Стоилов даде обширно интервю, в което говори за процесите в клуба и всички актуални теми около „сините” в последно време. Специалистът бе специален гост в БНТ, където сподели любопитни неща за обстановката на стадион „Георги Аспарухов”.

„В първия си престой в Левски бях по-млад, по-праволинеен, с идеали във футбола, говоря за треньорството.  13 години след завръщането си виждам, че съм бил прекалено голям идеалист. Виждам, че кой знае какво не се е променил, дори има неща, които са се влошили, което е пагубно. За един такъв голям период от време един клуб да не може да направи голяма крачка напред. За 13 години хората създадоха нови стадиони, нови бази, а ние сме на същото положение, да не кажа и по-зле.

Антон Узунов
73 снимки

Причината за завръщането ми е, че сегашният момент е най-тежкият. Имаше и добри моменти в Левски, имаше и обилни предложения от финансова гледна точка, които в нито един момент не са били водещи. Имаше моменти, в които не можехме да се разберем за условията, които поставях, за да се завърна. В момента Левски достигна всякакво дъно, ако трябва да сме точни – и финансово и спортно-технически”, сподели Стоилов.


Следете ни навсякъде и по всяко време с мобилното приложение на Gong.bg. Можете да го изтеглите от Google Play, App Store и AppGallery.