Треньорът на Левски Станимир Стоилов говори пред медиите в Хасково, където ръководството на клуба се срещна с феновете от региона. Основната цел е да се разясни проектът „Левски на левскарите”.

ПФК Левски
5 снимки

„С общи усилия всичко ще се оправи. Феновете от години всекидневно помагат на отбора. Без тях няма да се справим. Вярвам с нашата обща фенска подкрепа и ще се справим”, започна Стоилов.

„Всичко, което може да донесе полза, трябва да се свърши. Дори да играем с юноши, няма да се сме по-зле от момента. Велтон има договор с други отбори. Не мога да го коментирам”.

„Опитваме се всички да го реализираме този проект. Всичко трябва да е чисто, открито, честно и почтено. Да успеем да убедим феновете в нашата искреност – за това присъстваме тук. Искаме да покажем на всички, че е за доброто на клуба. За да кажем точната истина, ще обиколим България. За да може да гледаме хората в очите”, каза Стоилов.

„Не коментирам други клубове, рефери. Несериозно ми изглежда. За мен е важно ние как ще играем на терена. След няколко часа ще видим. Проблемите трябва да ни направят по-силни”.

„Мога да пожелая успех на Саяна Хасково. Това е моят роден град. Все още живея тук. Надявам се, след като се построят стадиони благодарение на футболния съюз и общината и с помощта на Саяна, отборът да намери място в Б група”, каза още треньорът на Левски.